– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Presentació del Pla Estratègic de Qualitat i Seguretat dels Pacients de Catalunya 2023-2027

Avui dijous dia 6 de juliol, la nostra vicepresidenta de CODITA Núria Illamola, juntament amb les nostres vocals Dolors Faiges Redo i Laia Gonzalez Samora, han assistit a  la presentació del “Pla Estratègic de Qualitat i Seguretat dels Pacients de Catalunya 2023-2027” que s’ha dut a terme al Teatre Auditori de Salou.

Aquest esdeveniment ha estat adreçat a tots els professionals sanitaris i específicament als professionals que lideren l’estratègia de qualitat i seguretat dels pacients dels centres sanitaris, gerents i directius de les organitzacions, administracions i centres sanitaris.

La benvinguda ha sigut a càrrec del  Sr. Rafael Gracia Escoriza, Gerent Territorial Camp de Tarragona de l’Institut Català de la Salut, i la inauguració l’ha dut a terme l’Hble. Sr. Manel Balcells i Díaz, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, qui ha destacat  que “s’ha d’implantar la qualitat i la seguretat dels pacients en l’ADN de les organitzacions sanitàries.

Tot seguit, la presentació del Pla ha estat per compte de la Sra. Clara Pareja Rossell, Directora General d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut.

Vàries ponències s’han desenvolupat per diferents membres del Departament de Salut i de l’Institut Català de la Salut i s’han exposat també tant els elements clau pel desplegament de l’estratègia en Qualitat i Seguretat dels Pacients de Catalunya 2023-2027, com el plantejament de les línies següents d’actuació específiques:

  • Polítiques de Salut
  • Lideratge i Professionals
  • Models i eines de qualitat
  • Avaluació i aprenentatge
  • Coneixement, recerca i innovació
  • Comunicació efectiva
  • Aliances i col·laboracions estratègiques
  • Pacients i ciutadans.

 

S’ha destacat també que el Camp de Tarragona és capdavanter en el desenvolupament de la qualitat i seguretat del pacient a Catalunya

Finalment la cloenda s’ha realitzat a càrrec de la Sra. Clara Pareja Rossell, Directora General d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.