NOU CURS CFC SALUSONE – Cures en patologies digestives

Nou CURS CFC CURES EN PATOLOGIES DIGESTIVES
Aquest curs inclou els següents temes, incloent vídeos en qualitat HD:
Tema 1. Patologia de l’ Esòfag
Tema 2. Patologia de l’Estómac
Tema 3. Hemorràgia Digestiva
Tema 4. Malaltia Inflamatòria Intestinal
Tema 5. Patologia del Colon
Tema 6. Patologia Anorrectal
Tema 7. Ostomies intestinals
Tema 8. Patologia Hepàtica
Tema 9. Patologia de Vesícula i Via Biliar
Tema 10. Patologia Pancreàtica
Tema 11. Tècnica Sondatge Nasogàstric
Tema 12. Tècnica Administració d’ Enema

Informació dels més de 120 cursos CFC disponibles a:

15. CODITA -Novedad Curso CFC julio 2023

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.