– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

CURS EIR INTENSIU de SalusPlay.

¿QUÉ NOS OFRECE SALUSPLAY EN ESTE CURSO INTENSIVO?

Características del método C.A.R.E. de SalusPlay:

  1. Compatibiliza tu Trabajo con la preparación EIR; el SmartCampus de SalusPlay te permitirá estudiar y trabajar a la vez.
  2. Una nueva metodología para aprender a hacer simulacros bajo presión.
  3. Cuidado de tu Salud Física y Mental​ para que llegues al examen al 100%.
  4. Temario escrito y audiovisual actualizado con las preguntas del último examen EIR.
  5. Profesorado experto en su materia.​
  6. Grupo Whatsapp con tu tutora y con el grupo, para que siempre estés acompañado/a.

DESCUENTO COLEGIADOS/AS

Recordad, todos los colegiados/as tenéis un descuento de 75€ al realizar la inscripción en el Curso en la modalidad del pago por cuotas. Simplemente tendrás que seleccionar al realizar la matrícula que perteneces al Colegio de Enfermería e introducir tu DNI.

INSCRIPCIÓN

Descubre el curso e inscríbete aquíhttps://www.salusplay.com/lanzamiento-eir-intensivo

Un saludo,

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.