PREMIS NACIONALS D’INFERMERIA

Benvolgudes/benvolguts,

Des de la Comissió Executiva del CGE s’ha aprovat la iniciativa de premiar a les infermeres/infermers del país a nivell Nacional, posant en marxa els Premis Nacionals d’Infermeria en diferents categories:

  1. Premi Nacional Infermera/Infermer per la seva activitat professional en l’àmbit assistencial.
  2. Premi Nacional Infermera/Infermer per la seva activitat professional en l’àmbit gestor
  3. Premi Nacional Infermera/Infermer per la seva activitat professional en l’àmbit docent
  4. Premi Nacional Infermera/Infermer per la seva activitat professional en l’àmbit investigador
  5. Premi Nacional Infermera/Infermer a la Trajectòria Professional al llarg de tota la vida.
  6. Premi Nacional a la persona fora de l’àmbit de la professió que més ha difós o potenciat la tasca infermera.

 

Adjuntem formulari per a que ens envieu propostes de candidats/es a Nivell Nacional per a aquests premis, d’aquells/es companys/es que considereu són dignes mereixedors/es d’aquests gallardons.

 

FormularioPropuestasPremiados

Podeu enviar-nos les propostes a [email protected], data límit fins el 7 de juliol.

Fotografia principal extreta de: Diario Enfermero

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.