Convocatòries per cobrir places de professorat-URV

Convocatòria del concurs d’accés a tres places de Professorat Lector per a la seu de Vilafranca del Penedès

Tota la informació es troba a la plana web del Servei de Recursos Humans de la URV en aquest enllaç:

Convocatòria de Professorat Lector (Seu Vilafranca del Penedès – Departament d’Infermeria)

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 27 de juny de 2023.

Convocatòria de concurs públic per a formar part de les Borses d’aspirants de professorat substitut per al curs 2023-24:

El període de presentació de sol·licituds és del 20/06/2023 al 04/07/2023.

Podeu trobar tota la informació AQUÍ.

La convocatòria del Departament d’Infermeria inclou 4 paquets docents amb els següents codis:

  • 2023/01_DEPT_INFERMERIA_CAMPUS_CATALUNYA_I_SEU_BAIX_PENEDÈS

  • 2023/02_DEPT_INFERMERIA_CAMPUS_TERRES_EBRE

  • 2023/03_DEPT_INFERMERIA_SEU_VILAFRANCA_PENEDÈS

  • 2023/04_DEPT_INFERMERIA_MASTER_INFERMERIA

 

A la sol·licitud s’ha d’indicar a quin/s paquets docents es vol concursar.

Per exemple: Si l’aspirant està interessat a fer docència al Baix Penedès i Vilafranca, hauria d’incloure els codis 2023/01 i 2023/03. O, si algú està interessat en Campus Terres de l’Ebre i Màster: 2023/02 i 2023/04. I, així, totes les possibilitats a què el/la candidat/a aspiri.

Finalment, indicar-vos que les sol·licituds s’han de presentar via registre, tal com estableixen les bases de la convocatòria al punt 4.2.

Salutacions cordials,

Departament d’Infermeria
Universitat Rovira i Virgili

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.