3a JORNADA eDCA. Webinar 22 de juny de 2023

3a Jornada eDCA –  L’acompanyament a persones amb greu afectació.  Inscripcions al Webinar el 22 de juny de 2023  a  les  13.00 h.

Tenim preparat un webinar  pel  22 de juny, organitzat per l’Equip de suport al Dany Cerebral Adquirit del Grup Mutuam. Es la tercera edició d’aquest webinar.

Aquesta jornada webinar fa un abordatge del Dany Cerebral Adquirit però s’enfoca a casos clínics amb greu afectació de la persona i la família.

La cita digital (Zoom) està prevista pel 22 de juny de 13 a 14.30h

  • El webinar és gratuït i aquesta es la 3a edició d’una jornada eDCA que any rere any suma molt interès.
  • Et deixo aquí l’enllaç al programa i   inscripció:

https://mailchi.mp/20a44d2bf807/inscripcions-obertes-3a-jornada-edca?e=88acacc2fb

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.