INFOGRAFÍA BASADA EN EVIDENCIAS + WEBINAR BIENESTAR EMOCIONAL– Novedades Semanales SalusOne

Nuevo INFOGRAFÍA BASADA EN EVIDENCIAS: Aspectos básicos de la ventilación mecánica invasiva

Si pincháis en el enlace podréis acceder tanto a la infografía como el resumen basado en evidencias. También os envío una infografía en formato para redes.

  

Nuevo Webinar BIENESTAR EMOCIONAL:COMO EMPATIZAR SIN CONTAGIARSE

En este nuevo de bienestar emocional, contaremos de nuevo con la Doctora en Psicología Silvia Arribas, la cual nos hablará de como empatizar con nuestros pacientes, pero en su justa medida, sin dejar que nos afecte.

Fecha y Hora: martes 20 de JUNIO a las 19.00 H (Hora Peninsular) 

Inscripción

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.