Jornada internacional de Investigación en Salud

Jornada internacional d’Investigació en Salut

Estimades i estimats,

Des del Grup de Recerca Infermeria Avançada (Caring) 2021 SGR 161, del Departament d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, els informem que el proper dia 10 de juliol de les 10:00 a les 14:00 hora es realitzarà la Jornada internacional de Recerca en Salut, a la Sala de Graus de Campus Catalunya (Avinguda Catalunya, 35. Tarragona).

Us animem a participar i esperem que sigui del seu interès!

Per inscriure’s, a continuació, cal que indiqui el seu correu electrònic, entre altres dades. Totes les dades es tractaran d’acord amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals. Aquestes dades seran d’ utilitat per facilitar-los els certificats d’ assistència i ponència, a més de poder millorar el procés d’ inscripció en el futur.

Moltes gràcies!

 

Inscripcions en el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuaA8GdE5yWP2-W6WgcXrjl4F7u2hW4h_KxghdvBN_BaM7HQ/viewform

Informació completa de la jornada al següent pdf:

Jornada Internacional de Investigación en Salud_10 de julio de 2023_QR

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.