El Consell d’Infermeres, a la reunió del Pacte Nacional de Salut

La Dra. Glòria Jodar, degana del CCIIC, hi assisteix en representació del Consell que és membre de la taula.

La taula del Pacte Nacional de Salut de Catalunya (PNScat) ha celebrat avui, divendres 2 de juny, la primera reunió plenària amb l’assistència de la Dra. Glòria Jodar, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC)

La trobada, a l’Espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat, ha estat el marc de presentació de les línies d’orientació i cronograma del Pacte; un espai decisiu per a la presa de decisions, de forma transversal, en matèria de salut.

La sessió s’ha iniciat amb la benvinguda del conseller de Salut, Manel Balcells; i Yolanda Lejardi, responsable del PNScat n’ha fet l’exposició tècnica. La Dra. Jodar ha valorat positivament que el Pacte tingui ja un full de ruta, amb àmbits d’actuació i terminis concrets, “que materialitzi i estimuli la consecució de les fites identificades per la taula”.

En el Pacte Nacional de Salut de Catalunya convergeixen les aportacions dels grups polítics amb representació parlamentària, les organitzacions sanitàries, les corporacions professionals, els sindicats, les societats científiques, les entitats municipalistes i les organitzacions ciutadanes; alhora que una representació coral de diversos departaments de la Generalitat, de Catalunya, per tal d’incorporar la visió dels diferents agents que tenen influència sobre la salut. Pel que fa a les corporacions professionals, a més del CCIIC, hi estan representats

Els consells de col·legis de Metges, de Farmacèutics, de Psicòlegs, de Biòlegs, d’Odontòlegs i Estomatòlegs, d’Higienistes i Auxiliars Dentals, de Fisioterapeutes, de Podòlegs, d’Òptics i Optometristes, de Logopedes, de Dietistes-Nutricionistes, de Terapeutes Ocupacionals, de Treball Social i de Protètics Dentals. També l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC), la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, la Societat Catalana de Gestió Sanitària i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), en formen part.

Espai web Pacte Nacional de Salut de Catalunya

https://salutweb.gencat.cat/ca/el_departament/pacte-nacional-salut/espai/

PDF complet a:

230602 CCIIC Noticia Web Reunió Pacte Nacional Salut Catalunya (1)

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.