SALUSONE- Nueva sección “Prescribe”

Estamos felices de comunicaros que hoy lanzamos una nueva sección en SalusOne para ayudar a enfermeras y pacientes en su práctica diaria, que hemos denominado “Prescribe”.

PRESCRIBE – NUEVA SECCIÓN

A través de esta nueva sección incluida en SalusOne, podrás recomendar a tus pacientes una serie de cuidados en formato de Infografía y siempre basándote en evidencias científicas.

Además, podrás generar y guardar notas personalizadas que te ahorrarán tiempo en tu trabajo diario.

Encontrarás cuidados sobre una gran variedad de temas como por ejemplo:

  1. Autoinyección de heparina de bajo peso molecular en domicilio.
  2. Signos y Síntomas de alerta después de un Traumatismo Craneoencefálico.
  3. Recomendaciones dietéticas en pacientes con Enfermedad Inflamatoria Intestinal.
  4. Consejos para la Exposición Solar.
  5. Recomendaciones generales sobre la Hipertensión Arterial.

Todos los meses incorporaremos un nuevo cuidado en formato de infografía o vídeo.

Descubre todos los Cuidados aquí https://www.salusone.app/cuida/prescribe

Un saludo,

 

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.