ACTES DE CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA INFERMERA 2023

El passat dijous 11 de maig, van tenir lloc els actes de celebració del Dia de la Infermera de 2023 al Teatret del Serrallo de Tarragona.

Va iniciar l’acte de benvinguda Lluïsa Brull, presidenta del CODITA i tot seguit es va donar introducció a la Dra. Inmaculada Grau, Gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona.

Seguidament, es va dur a terme l’entrega de premis del V concurs de fotografia CODITA “Les nostres infermeres, el nostre futur”, presentada pel Dr. Gerard Mora, Secretari de CODITA.

A continuació, es va realitzar l’acte de reconeixement als jubilats 2022 entregant-los un obsequi com a agraïment per la seva feina i la benvinguda als nous col·legiats del mateix any.

Posteriorment, la vicepresidenta del CODITA, Núria Illamola, va dur a terme la presentació de l’actuació sorpresa d’unes convidades molt especials, Les Pallapupas, actrius professionals formades en tècniques teatrals, en clown i amb coneixements sanitaris que van donar una bona dosi d’humor final abans de la cloenda dels actes.

Per finalitzar, es va oferir un refrigeri als balcons del mateix teatret.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.