Protocolo de concesión de ayudas 33º Congreso de la CIM en Bali, Indonesia

CONSEJO  GENERAL DE COLEGIOS OFICIALES DE ENFERMERÍA DE ESPAÑA

Del 11 al 14 de junio próximo  se celebrará el  33º Congreso de la Confederación Internacional de Matronas (ICM) en Bali, Indonesia y con el objetivo de facilitar la participación de las matronas/es españolas/es colegiadas/os en  este Congreso Internacional, se adjunta Protocopo de Concesión de Ayudas y/o subvenciones con el procedimiento a realizar por parte de los  Colegios Oficiales de Enfermería para financiar el 50% de la cuota de inscripción a dicho Congreso. El objetivo de estas ayudas es potenciar la investigación de las  matronas/es y la puesta en común de las matronas españolas con el resto de la comunidad internacional.

MAS INFORMACIÓN:

Protocolo Ayudas Congreso ICM

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.