– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Curso Online de preparación del EIR de SalusPlay

INFORMACIÓN DEL CURSO EIR  

El Curso Online de preparación del EIR de SalusPlay comenzará el 27 de Marzo de 2023, tiene como principales características:

  1. Planificación diaria de estudio, para que tu solo te centres en estudiar.
  2. Curso que se adapta a ti, facilitando tu trabajo como enfermera y la preparación del EIR.
  3. Manuales resumidos y visuales, para que estudies lo más importante.
  4. Clases grabadas en primera vuelta, que podrás organizar según tus necesidades con nuestro planificador de estudio.
  5. Clases en Streaming en segunda vuelta, que te permitirán aprender mientras respondes preguntas de una manera divertida, y además, mejorar tus tiempos de respuesta.
  6. Tutor personal que te apoyará en los buenos y malos de la preparación.
  7. Profesorado Experto que no dependerá de la sede de estudio.
  8. Preparación Física y Mental para mejorar el rendimiento académico y aprender a gestionar el estrés de la preparación y el examen.

 

RESULTADOS SALUSPLAY EIR 2023

  • 76% de los alumnos de SalusPlay tienen opción a plaza de especialista.
  • 9º mejor nota del EIR 2023 fue alumno de SalusPlay.

 

MODALIDADES DEL CURSO: MANUALES, PRECIOS Y MATRÍCULA

Existen dos opciones de pago:

1- Pago Único: 990€

2- Cuotas Mensuales: Gracias al Colegio de enfermería tienes 100€ de descuento en la matrícula.

  • Matrícula: 190€ – 100€ = 90€
  • 10 cuotas mensuales de 100€

Opción de manuales impresos

En la inscripción, podrás elegir entre manuales en formato pdf o manuales impresos enviados a tu domicilio.

En caso de preferir obtener los manuales impresos en tu domicilio, se añadirá 100€ a los importes anteriormente mencionados.

INSCRIPCIÓN EN EL CURSO EIR
Puedes realizar la inscripción al curso EIR de SalusPlay a través del siguiente enlace https://www.salusplay.com/eir/curso
Si tienes cualquier duda puedes hablar con Eva Ramón, nuestra asesora de formación de SalusPlay, por teléfono o WhatsApp en el 639 080 603 o por email: info@salusplay.com

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.