¿Qué Colegio de Enfermería va a ofrecer SalusOne Premium? – Novedades SalusOne

Hola!

Tenemos nuevas novedades esta semana:

✅SalusPorra ? PARTICIPA Y GANA UNOS AURICULARES INALAMBRICOS

La semana que viene anunciaremos que un nuevo Colegio de Enfermería ofrecerá SalusOne Premium a todas sus colegiadas. Para hacer la espera más divertida hemos decidido realizar una porra y entre las personas que acierten el Colegio entrarán en el sorteo de unos auriculares inalámbricos.

Participa aquí ?https://forms.gle/5FwmfmX1Q91nFVVE6

✅HOY tenemos webinar en el que hablaremos sobre ? LOS 7 ERRORES A EVITAR SI TE VAS A PRESENTAR AL EIR. 

¿Te vas a presentar el EIR? En el webinar de hoy, día 9 de marzo, a las 19:00h hablaremos sobre los 7 errores que no tienes que cometer si quieres conseguir tu plaza como especialista.

Fecha y Hora: jueves 9 de marzo a las 19.00h (Hora Peninsular).

Te esperamos aquí?https://m.salusplay.com/eir-7-errores-a-evitar-webinar/

¡Feliz semana!

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.