La Regió Sanitària del Camp de Tarragona crea el primer Comitè de Direcció d’Infermeria

La Regió Sanitària del Camp de Tarragona crea el primer Comitè de Direcció d’Infermeria:

  • Es reunirà mensualment amb la finalitat d’implicar aquesta àrea assistencial en els processos i projectes del territori
  • Totes les direccions d’Infermeria dels proveïdors de la Regió compten amb representació dins la nova taula de debat i treball

La Regió Sanitària del Camp de Tarragona és pionera en la instauració d’un Comitè de Direcció d’Infermeria. Neix enguany amb l’objectiu d’informar aquest àmbit assistencial de les línies estratègiques del Departament de Salut i d’incloure’l de manera directa en el desenvolupament de projectes al territori.

Creat l’actual trimestre, la meta del Comitè és implicar les direccions d’Infermeria en tots els processos i projectes de la Regió Sanitària. Així, se les té informades de primera mà de les línies estratègiques del Departament de Salut. També serveix per escoltar les problemàtiques derivades de cadascuna de les direccions.

Des de les gerències i les direccions assistencials ja es traslladen moltes d’aquestes inquietuds, però escoltar-les de primera mà i en primera persona per part de qui conviu diàriament amb les infermeres i infermers és cabdal per definir una estratègia de treball i creixement comuna, compartida i molt més oberta.

Es respon així a una antiga reivindicació d’Infermeria: tenir l’oportunitat de rebre la informació i dir la seva de tot allò que afecta la Regió Sanitària. Per aquest motiu, des de la mateixa gerència s’insta les direccions a fomentar la participació directa d’ara endavant.

La gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Imma Grau, que és diplomada en Infermeria i antiga directora d’Infermeria i Serveis Assistencials de l’Hospital Sant Joan de Reus, es mostra orgullosa per la rebuda de la idea: “és molt positiva i hem percebut l’agraïment de les direccions arran de les convocatòries mensuals. Serviran no tan sols per entendre què fem a la Regió sinó també per implicar els seus professionals en els projectes que perfilem per al futur. Ells i elles han de sentir que disposen del nostre suport”.

Totes les direccions d’Infermeria dels proveïdors del territori compten amb representació dins el Comitè, que preveu reunir-se de nou durant el mes d’abril. Les trobades també són útils per explicar el funcionament de cadascuna de les àrees internes de la mateixa Regió Sanitària del Camp de Tarragona.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.