– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Estudi “Capacitat laboral de les Infermeres de Catalunya” (CCIIC, UVic-UCC, Universitat de Cádiz, Universitat de Sevilla)

Benvolguda, benvolgut,

Us convidem a participar en un estudi sobre la percepció que tenen les infermeres de Catalunya sobre la seva capacitat laboral, entesa com la competència per satisfer les demandes que requereix la seva feina d’acord amb recursos físics i mentals.

Aquesta recerca la du a terme el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), juntament amb investigadors de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, la Universidad de Cádiz i la Universidad de Sevilla.

En el context d’aquesta investigació, us demanem que respongueu una enquesta online, que conté preguntes referents a les vostres condicions laborals i el vostre estat de salut i estil de vida.

El qüestionari és anònim i les respostes serviran perquè el CCIIC i els col·legis provincials que representa (el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Girona i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida) puguin dissenyar estratègies que permetin millorar la professió.

Moltes gràcies per la vostra participació.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.