– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Núria Martí rep la Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari, com a impulsora de la professionalització de la infermeria

La degana del Consell, Glòria Jodar, i la vicepresidenta del COIB, Maria Romeu, assisteixen a l’acte de lliurament de les distincions que han distingit una quinzena de professionals i entitats de salut.

El Palau de la Generalitat de Catalunya ha acollit aquesta tarda l’acte de lliurament de la Medalla i Placa Josep Trueta 2023 al mèrit sanitari. La distinció, atorgada per la Generalitat de Catalunya a proposta del Departament de Salut, honora les persones i les entitats que s’han destacat de manera significativa en el progrés i la millora de la sanitat; raó per la qual ha estat distingida la infermera Núria Martí Carrasco.

Diplomada en Infermeria, Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster de Lideratge i Gestió dels Serveis d’Infermeria per la Universitat de Barcelona; Martí té una trajectòria professional destacada marcada per la seva activitat com a directora infermera de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, càrrec que ocupà durant més de trenta anys fins a la seva jubilació el 2018; mateix any que és guardonada amb el ‘Premi Infermeria i Societat. A prop teu’ que li atorguen les seves companyes del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

Referent per a l’impuls de la professionalització de la infermeria catalana, Martí va liderar la implantació del model de cures i el treball per objectius, amb aportacions destacades per a la consolidació del rol autònom. També fou impulsora de la digitalització de la informació generada per les infermeres i de la introducció de la metodologia científica en la seva pràctica clínica.

A l’acte han assistit la degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), Glòria Jodar; i la vicepresidenta del COIB, Maria Romeu. La responsable del Consell, ha felicitat Núria Martí i li ha agraït “la seva aportació al desenvolupament de la professió” i ha destacat que “tot i ser un guardó individual, la distinció visibilitza l’aportació cabdal de les infermeres al Sistema de Salut i el benestar de les persones”.

MEDALLA I PLACA JOSEP TRUETA 2023

En el decurs de l’acte, el president de la Generalitat, Pere Aragonès; i el conseller de Salut, Manel Balcells; han fet el lliurament d’11 medalles a professionals de la salut i de 4 plaques a entitats.

  • Medalles: Núria Martí Carrasco, Albert Planes Magrinyà, Cecília Borràs Múrcia, Magda Campins Martí, Joan Lluís Borràs Balada, Ana Forns Gibert, Vicente Ortún Rubio, Mònica Povedano Panades, Montserrat Casamitjana Abella, Joan Guix Oliver i Wifredo Ricart Engel.
  • Plaques: Hospital de Bellvitge, Societat Catalana de Mediació en Salut, Fundació Galatea i Grup de recerca BIOCOM-SC.

Més informació:

https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/484443/govern-atorga-15-medalles-plaques-josep-trueta-professionals-entitats-destacades-lambit-salut

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.