Novedades Semanales SalusOne

Desde SalusPlay han organizado un WEBINAR en el que explicarán cuales son los MÉRITOS PUNTUABLES EN UNA OPOSICIÓN DE ENFERMERÍA.

Será una formación de interés para las enfermeras/os colegiadas que se vayan a presentarse a la siguiente OPE de Enfermería.

Fecha: martes 31 de enero a las 19.00

 

Entre los asistentes al webinar se sorteará  un Máster Online valorado en hasta 2.490€.

INSCRIPCIÓN WEBINAR  https://m.salusplay.com/puntos-oposiciones-enfermeria/

 

Actualización CURSO CFC : CUIDADOS EN PATOLOGÍAS PEDIÁTRICAS

Este curso incluye los siguientes temas, incluyendo vídeos en calidad HD:

 

  • Tema 1. Recién nacido de alto riesgo
  • Tema 2. Enfermedades exantemáticas
  • Tema 3. Enfermedades no exantemáticas
  • Tema 4. Educación para la salud en pediatría
  • Tema 5. Maltrato infantil
  • Tema 6. Técnicas Pediátricas
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.