XVII Convocatoria 2022-2023 Becas Fundación A.M.A.

Inscripción hasta  el  15  de  febrero  de  2023

La  presente promoción tiene como finalidad el  conceder 113 becas por  parte de la   FUNDACIÓN  A.M.A.  para  ayudar a  los  nuevos profesionales sanitarios en  la  preparación de sus  respectivas especialidades,  que  se  examinen en 2023 0 2024.  Se  asignarán 20  becas para los  cursos de preparación al  examen de  Enfermero Interno Residente (EIR)

La  cuantía  de  cada una  de  estas  becas será  de  un  máximo de  1.600 euros para  los  cursos EIR.   Destinándose  exclusivamente a  gastos de docencia  impartida en  los  años 2021/2022/2023 para  preparar los  exámenes del 2023 0  2024.  En   estos  importes  están  incluidos los impuestos que le sean  de  aplicación.

Pueden  cumplimentar el  formulario de  participación todos los  GRADUADOS EN  ENFERMERÍA, que  no hayan  sido  beneficiados de  estas  becas en  ediciones  anteriores.  Será  condición  indispensable  para  la  asignación  de  las becas la  presentación de certificado  de  estudios o  título  acreditativo.

 

FORMULARIO:

https://www.amaseguros.com/formulario-becas?idTipoBeca=3&edicion=2022-2023

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.