SalusOne: Nuevo Ebook descargable. Nuevo Webinar de Alimentación Saludable y un nuevo sorteo.

Las novedades son un nuevo EBOOK descargable, un nuevo WEBINAR de ALIMENTACIÓN SALUDABLE y un nuevo sorteo.

SORTEO TABLET

¡Empieza bien el año formándote!

Desde SalusPlay van a sortear una Tablet de 10’ pulgadas con motivo de los Reyes Magos, para todas aquellas personas que se apunten en alguno de sus cursos CFC desde 1 al 6 de enero.

 

Elige entre uno de los más de 110 CURSOS CFC y participa en el sorteo. El sorteo se realizará el 9 de enero a través del canal de YouTube de SalusPlay.

 

Inscríbete en alguno de los cursos aquí  https://www.salusone.app/formate-categorias

Nuevo EBOOK descargable PRESCRIPCIÓN ENFERMERA. DÓNDE ESTAMOS Y HACIA DÓNDE VAMOS

En esta nueva descarga, os ofrecemos un resumen de los conceptos claves de la prescripción enfermera, así como la contextualización de la situación actual y su futuro inmediato.

Enlace para la descarga: https://www.salusone.app/c/aprende/todos-los-ebooks/prescripcion-enfermera-donde-estamos-y-hacia-donde-vamos

 

Nuevo Webinar ALIMENTACIÓN SALUDABLE  CÓMO PERDER PESO DE FORMA SALUDABLE

En este nuevo Webinar de alimentación saludable, la nutricionista Andrea Sorinas nos dará sus recomendaciones de cómo perder peso de manera sana. Adjunto imagen del Webinar con el logo del Colegio.

Fecha y Hora: martes 10 de ENERO a las 18.30 H (Hora Peninsular)

Inscripción: https://www.salusone.app/aprende/webinars/como-perder-peso-de-forma-saludable

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.