– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Premi del CPC a la Campanya del Dia Internacional de la Infermera 2022

El jurat destaca que la campanya –elaborada pel COIB amb la col·laboració del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) i els col·legis de Girona (COIGI), Lleida (COILL) i Tarragona (CODITA)– visibilitza la professió infermera, que ”necessita més reconeixement social”.

El jurat del Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) ha concedit el Premi a la millor acció en comunicació d’aquest any a la campanya del Dia Internacional de les Infermeres 2022,realitzada pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), amb la col·laboració del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) i els col·legis de Girona (COIGI), Lleida (COILL) i Tarragona (CODITA).

El jurat ha valorat l’impacte mediàtic que ha aconseguit la campanya, destacant “la dignificació i la visibilització d’uns professionals que necessiten més reconeixement social”. El reconeixement es va lliurar en el marc de la IV Jornada de Comunicació Corporativa del CPC del passat 2 de desembre de 2022, amb l’assistència de la degana del CCIIC, Glòria Jodar; del tresorer del COIB, Enric Mateo; i els professionals de l’Àrea de Comunicació del COIB que encapçala Jordi Morató.

La campanya Reivindica el que és essencial, reconeix les infermeres ha volgut reconèixer la importància que té la professió en la salut de les persones a través d’anuncis a la televisió i a les principals emissores de ràdio del país, cartelleria en estacions de metro i parades d’autobús, juntament amb accions de màrqueting de carrer, entre altres iniciatives.

 

Peu de foto ©COIB: (d’esquerra a dreta) Glòria Jodar, degana del CCIIC i directora de l’Àrea de Coneixement i Desenvolupament Professional del COIB; Sergi Mañà, dissenyador gràfic; Maria Marquès, tècnica de comunicació; Galo Quintanilla, responsable de Promoció i Imatge Infermera; Jordi Morató, cap de l’Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals; i Enric Mateo, tresorer del COIB.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.