Participació de la Degana del Consell a la Jornada d’Infermeria i Política de la SCBI

La jornada tindrà lloc el 14 de desembre a la seu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

Glòria Jodar, degana del Consell d’Infermeres, participa en la jornada com a ponent de la taula rodona ‘Ciutadania i imatge Infermeria’.

Infermeres, polítiques i ciutadania és la consigna de la “III Jornada d’Infermeria i Responsabilitat Política” #JornadaPolíticaSCBI que organitza, el pròxim 14 de desembre, la Societat Catalano-Balear d’Infermeria (SCBI).

El programa compta entre els seus ponents, amb la degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), Dra. Glòria Jodar, que participarà en la taula rodona ‘Ciutadania i imatge Infermeria’, per analitzar la percepció que té la població de la infermera i de la professió. L’acompanyaran en el debat –moderat per Assumpció González, infermera impulsora dels programes ‘Pacient Expert’ i ‘Cuidador Expert’ de Catalunya– el també doctor en Infermeria, Lluís González, investigador i consultor polític i activista; Josep Gasulla, president de la federació d’Associacions de Familiars d’Alzheimer de Catalunya (FAPAC); i Núria Codina, estudiant de quart curs de Grau d’Infermeria de l’Escola Universitària d’Infermeria Gimbernat (EUG).

La inauguració de la tercera edició de la trobada es preveu a les 9.30 hores, a la seu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears (C/ Major de Can Caralleu 1-7, Barcelona), de la mà de la Dra. Montserrat Antonin, presidenta de la SCBI; i del conseller de Salut, Manel Balcells.

Tot seguit (10h), les infermeres de la SCBI, Mariola Sempere i Dra. Rosa Rifa, conduiran el diàleg ‘Compartint reflexions amb Rosa Maria Alberdi’, durant el qual s’abordarà la responsabilitat política de les infermeres, des de la perspectiva dels reptes professionals i les oportunitats per a la ciutadania.

Després de la taula rodona ‘Ciutadania i imatge Infermeria’ (11h), la periodista Núria Jar entrevistarà la política i historiadora, Meritxell Benedí, actual presidenta de l’Institut Català de les Dones.

La conferència de clausura (13h) versarà sobre ‘Ciencia, Evidència i influència en la presa de decisions’, amb la infermera i activista, la Dra. Azucena Santillan, que forma part del moviment ‘Ciencia en el Parlamento’, iniciativa independent impulsada per un grup de científics amb l’objectiu d’apropar la ciència als governants i assessorar-los per fer política basant-se en les evidències científiques.

Finalment, la vicepresidenta de la SCBI, Ester Risco, farà la lectura de conclusions de la jornada (13.30h).

La inscripció a la “III Jornada d’Infermeria i Responsabilitat Política” té un preu de 25 euros, excepte per als membres de la SCBI i estudiants de Grau d’Infermeria per als quals és gratuïta. Per inscriure-s’hi cal omplir aquest formulari.

Programa:

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.