– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

SalusOne: Ebook descargable y webinar de alimentación saludable

Las novedades  de  esta  semana son un nuevo EBOOK descargable y un nuevo WEBINAR de ALIMENTACIÓN SALUDABLE.

Nuevo EBOOK descargable ACTUACIÓN DE ENFERMERÍA EN EL PROCESO DE DONACIÓN DE ÓRGANOS

En este nuevo ebook vemos los cuidados de enfermería en una unidad de críticos en el proceso de la donación de órganos.

Enlace para la descarga: https://www.salusone.app/explora/descargas/actuacion-de-enfermeria-en-el-proceso-de-la-donacion-de-organos

✅ DESCARGA GRATIS SOLO hasta este domingo día 13 el EBOOK: ?

 

Nuevo Webinar ALIMENTACIÓN SALUDABLE  AYUNO INTERMITENTE

En este nuevo webinar de alimentación saludable, la nutricionista Andrea Sorinas nos hablará sobre ayuno intermitente que tan de moda está.

Fecha y Hora: martes 15 de NOVIEMBRE a las 18.30 H (Hora Peninsular)

Inscripción: https://www.salusone.app/explora/webinars/ayuno-intermitente?Video=970

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.