Les noves gerents de la Regió Sanitària de Tarragona i Terres de l’Ebre són infermeres col·legiades a CODITA

Les noves gerents de la Regió Sanitària de Tarragona i Terres de l’Ebre son infermeres col·legiades de CODITA

El Col·legi Oficial d’Infermeres de Tarragona (CODITA) s’alegra dels nous nomenament, que suposen posar al capdavant de la Regió Sanitària de Tarragona  a Imma Grau, i a Terres de l’Ebre, Ingrid Roca, ambdues infermeres col·legiades de CODITA.

Per la presidenta del Col·legi, Lluïsa Brull, “valorem molt positivament aquets nomenaments, des del CODITA sempre hem defensat la necessitat i importància que les infermeres ocupin llocs de direcció i responsabilitat. Cal que estiguem presents en el disseny de les polítiques sanitàries a casa nostra. El nomenament tant de la Imma Grau com de la Ingrid Roca, son un pas important en aquets sentit, i ens sentim orgulloses que siguin col·legiades nostres”.

El Col·legi demanarà formalment una trobada amb ambdues Gerents, per tal de posar sobre la taula les principals preocupacions que ara té el col·lectiu infermer de la província de Tarragona.

El reconeixement de la Categoria A, pròpia dels qui tenen un grau universitari. A diferència d’altres professionals de l’Administració Pública, les infermeres, tot i tenir el grau universitari, no poden accedir a la Categoria A.

La poca presència de les infermeres en les taules de decisions tant tècniques com polítiques.  Només un 3% de les infermeres de Tarragona i Terres de l’Ebre ocupen llocs directius i de gestió.

La manca d’infermeres. A Catalunya falten 23.000 infermeres; de fet, les ràtios a l’estat espanyol son de 6.09 infermeres per cada 1.000 habitants (a Tarragona la ràtio encara és menor 5.06), mentre que la mitjana europea és de 8 infermeres per cada 1.000 habitants.

I recuperar el 5% del sou que va ser retallat fa 10 anys per la crisi econòmica.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.