Exposició Infermeres en la memòria: la força invisible d’una professió

Benvolgut/da

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, amb col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili i l’Associació Febe, integrada per docents i investigadors de la professió infermera, volem convidar-vos a la inauguració de l’exposició ‘Infermeres en la memòria’, que es farà el proper 16 de novembre a les 13.30h al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili.

Es tracta d’un recorregut històric que permet posar en valor la feina que hem fet, fem i seguirem fent les infermeres en favor de la salut i la cura de la ciutadania. Una exposició que mostra el compromís i la vocació de les infermeres catalanes amb la població, al llarg de 7 segles, donant a conèixer la nostra professió i reivindicant el seu patrimoni material i immaterial.

L’exposició acull documents escrits, imatges, roba i objectes diversos vinculats a la infermeria des del segle XIII a la Corona d’Aragó fins a la creació de la diplomatura universitària, l’any 1977.

La mostra, de caràcter itinerant, ha recorregut des del passat 12 de maig, Dia de la Infermeria, diversos centres sanitaris de tot Catalunya, arribant ara a terres tarragonines. Es podrà visitar del 4 a l’11 de novembre al Campus Terres de l’Ebre de la URV (Avinguda de Remolins, 13-15 43500 Tortosa), i del  15 al 30 de novembre al CRAI del Campus Catalunya de la URV (Avinguda de Catalunya, 35. 43002 Tarragona), en horari de 8h a 20h de dilluns a divendres.

Des del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona entenem que és una gran oportunitat per a la nostra professió i per a la ciutadania disposar d’una exposició que mostra la nostra feina i implicació per aconseguir una societat més saludable i sostenible.

Ens farà molta il·lusió comptar amb la vostra presència.

Atentament,

Junta  de Govern  del Col·legi Oficial d’Infermeres  i Infermers  de Tarragona

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.