Glòria Jodar, nova degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya

Glòria Jodar, nova degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya

Glòria Jodar Solà ha estat nomenada nova degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), l’entitat que representa els interessos professionals de les prop de 50.000 infermeres catalanes. Jodar ha pres possessió del càrrec el dia 1 d’octubre i l’ocuparà fins l’any 2024. La nova degana del CCIIC substitueix Estrella Martínez Segura,  que ha ocupat el  càrrec des del 2020.

Glòria Jodar és infermera especialista en Infermeria Familiar i Comunitària i en Salut Mental, doctora en Ciències Infermeres i màster en Gestió de Serveis d’Infermeria i en Direcció d’Institucions Sanitàries. Actualment és directora de l’Equip d’Atenció Primària Sant Andreu de la Barca, un càrrec que compagina amb la direcció de l’Àrea de Coneixement i Desenvolupament Professional del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. En l’àmbit docent, és professora associada a la Universitat de Barcelona i col·labora en nombroses activitats de formació continuada.

Jodar també coordina el repte 16 del Fòrum de Diàleg Professional de la Direcció General de Professionals de la Salut, del Departament de Salut. Aquest grup té l’objectiu d’impulsar les polítiques de planificació i d’ordenació de la professió infermera.

Ha publicat nombrosos articles en revistes científiques indexades relacionats amb la professió i és autora de diversos capítols de llibres sobre atenció familiar i salut comunitària.

El CCIIC aplega els quatre col·legis professionals d’infermeres i infermers de Catalunya (el COIB, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Girona i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida) i té la finalitat principal de representar i defensar la professió infermera davant les administracions públiques i la ciutadania.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.