Novedades SalusOne

Nuevo CURSO CFCy un nuevo Webinar sobre los ALIMENTACIÓN SALUDABLE.

Como novedad  el curso de ÚS ÈTIC I LEGAL DE DADES SANITÀRIES estará disponible  también en Català a través del siguiente enlace: ÚS ÈTIC I LEGAL DE DADES SANITÀRIES

Nuevo CURSO CFC  USO ÉTICO Y LEGAL DE DATOS SANITARIOS

Este curso incluye los siguientes temas, incluyendo vídeos en calidad HD:

  • Tema 1. Los datos de salud y su tratamiento
  • Tema 2. La historia clínica
  • Tema 3. Secreto profesional
  • Tema 4. Legislación y normativa protección de datos
  • Tema 5. Código ético y deontológico
  • Tema 6. Datos personales y tecnología
  • Tema 7. Uso de imágenes
  • Tema 8. Protección datos de salud en época de covid-19

 

Nuevo Webinar ALIMENTACIÓN SALUDABLE HAMBRE EMOCIONAL

En esta webinar la nutricionista Andrea Sorinas nos hablara de como influyen las emociones en nuestro apetito.

Fecha y Hora: martes 20 de SEPTIEMBRE a las 18:30 H (Hora Peninsular)
Inscripción: https://www.salusone.app/explora/webinars/hambre-emocional?Video=888

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.