NOVEDAD SEMANAL SALUSONE: EBOOK + WEBINAR

Os enviamos información de las novedades que han incluido los de  SalusOne  para  todos  los  colegaidos/das.

Las novedades son un nuevo EBOOK descargable y un WEBINAR sobre el método CARE para preparar el EIR.

Nuevo EBOOK descargable TÉCNICA DE RECOGIDA DE MUESTRAS BIOLÓGICAS EN URGENCIAS

Ya puedes descargarte el manual en el que encontrarás los principios básicos para la recogida de muestras biológicas cutáneas y nasofaríngeas en urgencias.

Enlace para la descarga: https://www.salusone.app/explora/descargas/tecnica-de-recogida-de-muestras-biologicas-cutaneas-y-nasofaringeas-en-urgencias

 Nuevo Webinar preparación del Examen EIR

Desde SalusPlay han organizado un webinar gratuito en el que hablarán sobre una nueva forma de preparar el examen EIR y cómo compatibilizar trabajo y estudio.

Fecha y Hora: jueves 1 de SEPTIEMBRE a las 19.00 H (Hora Peninsular)

Inscripción: https://m.salusplay.com/preparar-eir-metodo-care/

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.