Jornada Infermeres d’Urgències i Emergències CODITA 2022 “És emergent cuidar el que és urgent”

Benvolgut/a company/a col·legiat/da,

El pròxim 19 d’octubre organitzem la jornada d’urgències i emergències que tindrà lloc al Seminari, ubicat al carrer de Sant Pau de Tarragona.

Aquesta jornada consta de diverses conferències i tallers on els professionals infermers per als quals va adreçat, puguin desenvolupar i aprofundir en la pràctica d’aquelles habilitats tècniques i no tècniques en què es basa el cuidatge infermer.

També s’ofereix l’oportunitat d’avançar en la recerca infermera, pilar important en la nostra pràctica diària per poder evolucionar amb evidència científica, tot això mitjançant la presentació de comunicacions, experiències i pòsters presentats pels mateixos participants en la jornada. Els quals seran avaluats per un representant de cadascun dels centres del nostre àmbit territorial.

Els objectius d’aquesta jornada són millorar l’atenció en el cuidatge infermer en l’àmbit de les urgències i emergències, conèixer les noves actuacions en guies d’atenció, i afavorir la innovació i recerca en aquest àmbit.

Desitgem que aquesta jornada que hem preparat amb molta il·lusió sigui del vostre interès.

Rep una cordial salutació.

Comissió d’urgències i emergències del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Més informació i inscripcions

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.