Jornada S3: Sordceguesa i Serveis Socials

En el marc de la Setmana Internacional de la Sordceguesa, APSOCECAT organitza la Jornada S3 Sordceguesa i Serveis Socials, una jornada amb l’objectiu de compartir les bones pràctiques del treball amb la sordceguesa alhora que posem la mirada a altres pràctiques a Europa i al futur de l’atenció a les persones amb sordceguesa. Es tracta d’un esdeveniment pensat per a professionals del treball social d’organismes públics però obert a totes les persones que puguin estar-hi interessades. Es presentaran bones pràctiques tant a Catalunya com a Europa per part de professionals de diferents sectors: institucional, serveis socials, residencial i atenció directa.

L’Associació Catalana Pro Persones amb Sordceguesa – APSOCECAT organitza aquesta jornada després de més de 20 anys de recorregut en el treball en favor de les persones amb sordceguesa amb l’objectiu de proporcionar les eines necessàries als i les professionals del treball social per l’atenció del col·lectiu. L’activitat també vol donar una oportunitat de relació entre professionals i networking per tal de fomentar el treball col·laboratiu i conjunt entre els diferents serveis i actors que conformen els serveis socials.

Inscripcions

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.