El Col·legi Infermeres de Tarragona demana la construcció d’un nou hospital per a les Terres de l’Ebre i que es millorin les actuals infraestructures del Verge de la Cinta

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) demana un nou hospital per a les Terres de l’Ebre. “L’actual ubicació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta fa impossible la seva ampliació” diuen. De fet, CODITA ja es va manifestar en aquest sentit fa temps, veient l’impossibilitat de millorar i ampliar com cal un equipament que clarament s’està quedant obsolet i que és insuficient per atendre tota la població de Terres de l’Ebre.

No podem oblidar que hi ha un condicionant físic que impossibilita l’ampliaciócom cal de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ja que està sobre un turó i franquejat per limitacions geogràfiques.

Per tot això, la Junta de CODITA aposta per la construcció d’un nou centre, però entén que mentre s’han de millorar les instal·lacions de l’actual Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. “Falta espai en diferents serveis que dificulta fer bé la feina, és imprescindible també millorar l’espai per als pacients i crear espais que facilitin la seva intimitat. Tampoc podem oblidar els problemes d’accés i aparcament” expliquen des de CODITA. “Independentment de fer un nou Hospital, que cal fer-ho, també és necessari millorar l’actual” asseguren des del Col·legi.

Finalment, CODITA demana que el nou Hospital sigui un centre adscrit a la Universitat, de segon nivell, i per tant, hospital de referència per al conjunt de comarques ebrenques “la nostra ciutadania es mereix rebre una bona atenció i fer-ho en un entorn, no només acollidor, sinó sobretot tecnològicament preparat, actualitzat i eficient” conclouen.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.