El 96% de les infermeres de Tarragona i Terres de l’Ebre es vacunarà de la tercera dosi de la COVID

En una enquesta que el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona ha passat a les seves col·legiades, un 95% d’aquestes manifesten la seva decisió de vacunar-se amb la tercera dosi de la vacuna contra la COVID.

Des de CODITA valoren molt positivament aquest percentatge perquè posa de manifest el compromís de les professionals amb la ciutadania “vacunant-nos contra la COVID no només ens protegeix a nosaltres, sinó també als nostres pacients” expliquen des del Col·legi.

L’enquesta

L’enquesta que s’ha passat durant el mes de novembre, l’han respost quasi 500 infermeres de Tarragona i Terres de l’Ebre. El 53.7% treballa a l’àmbit públic, un 35.5% en consorcis i només un 10.7% en el sector privat. La gran majoria porten més de 20 anys treballant com infermeres (48.4%) seguides de les que fa entre 11 i 19 anys que hi treballen (27.5%) i només un 12.6% fa menys de 5 anys que treballa com infermera.

El grup d’edat més nombrós és entre 31 i 45 anys, on es troben el 44.3% de les participants, un 26.2% tenen entre 46 i 55 anys, un 14.8% tenen entre 56 i 65 anys, un 13% entre 20 i 30 anys, i un 1.7% tenen més de 65 anys.

Un 45.6% participen a la campanya de vacunació de la grip, i un 42.9% a la campanya de vacunació de la COVID. Un 32.5% participen alhora en ambdues campanyes.

Preguntades sobre si es vacunaran de la tercera dosi de la vacuna contra la COVID, un 95.9% han dit que si, mentre que un 73.5% també afirma que es vacunarà contra la grip.

Podeu consultar tots els resultats de l’enquesta en el pdf

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.