CODITA alerta que les actuals restriccions son insuficients davant la sisena onada

El Col·legi Oficial d’Infermeres de Tarragona (CODITA)  demana d’ampliar l’ús del certificat COVID que, de moment, només és obligatori per a locals d’oci nocturn o en celebracions en espais privats amb pista de ball i revisar les actuals restriccions.

CODITA alerta que amb les actuals restriccions, com son l’ús de la mascareta als interiors i la prohibició de consumir menjar al carrer entre la 1 i les 6 de la matinada, no son suficients per aturar la sisena onada.

Les infermeres del Col·legi de Tarragona fan una crida “per replantejar els actuals aforaments que son del 100% pràcticament en tots els espais. També creiem imprescindible ampliar l’ús del certificat COVID per a tot tipus d’activitats o trobades en espais interiors”.

Des de CODITA reclamen, a més,  prendre ara ja mesures i no esperar a que la tendència empitjori “tenim els precedents de les anteriors onades. Certament la vacunació ens porta a un escenari diferent, per sort amb menys hospitalitzacions, UCI i morts, però els casos de contagis es dispararan i això suposarà una alta pressió pel sistema de salut. Especialment a l’atenció primària tensionada des de fa temps i que, a més, ha assumit el gran volum de la vacunació. Per tant, recordem a qui pren les decisions que el personal sanitari està molt estressat i esgotat, i que en molts centres i hospitals hi ha baixes de companys i companyes relacionades amb problemes emocionals ”.

Tercera dosi vacuna contra la COVID als majors de 60 anys i professionals sanitaris

Finalment, CODITA s’alegra de l’aprovació per part del govern espanyol da la tercera dosi als majors de 60 anys i als professionals sanitaris i, en aquest sentit, diuen “ fem una crida als sanitaris perquè es vacunin amb la tercera dosi. Per la nostra condició de servei i pel nostre contacte amb malalts, cal que ens vacunem per no ser vectors de contagis”.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.