Principals conclusions del Webinar “A quién y cómo vacunar este otoño-invierno”

La trobada va ser organitzada per l’Institut Superior de Formació Sanitària del Consell General d’Infermeria (ISFOS) juntament en col·laboració amb Pfizer.

Inaugurat i moderat per Pilar Fernández, directora d’ISFOS i vicepresidenta de el Consell General d’Infermeria, va comptar amb la participació de Soledat Ochandorena Juanena, infermera i directora assistencial de la Direcció Assistencial Nord-oest de la Comunitat de Madrid; Eva María Almán Ruiz, infermera coordinadora de Grup de Vacunes de Asanec (Associació Andalusa d’Infermeria Comunitària), i Fernando López Bertrán de Lis, infermer pediàtric de el Centre de Salut d’Atenció Primària Barri del Pilar de Madrid.

Tots ells van destacar la necessitat de vacunar-se durant la campanya de la grip, donat que esperen que amb la relaxació de mesures per protegir-nos davant la COVID19, ressorgeixin infeccions com la grip o la malaltia pneumocòccica.

Igualment, van fer una crida a que els i les professionals sanitaris es vacunin davant la grip.

Més informació

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.