MASTERCLASS – CÓMO HACER SIMULACROS DEL EIR BAJO PRESIÓN

[MASTERCLASS] Cómo hacer Simulacros del EIR bajo presión

Desde SalusPlay han organizado un WEBINAR PRÁCTICO para el Jueves 9 de septiembre a las 19.00 sobre una nueva metodología para preparar el EXAMEN EIR.

En menos de 1 hora se explicará:

Una nueva metodología para hacer simulacros bajo presión y llegar al examen EIR mucho más preparada.

Herramientas para controlar los tiempos de respuesta y que contestes a todo el examen.

 Un sistema para responder preguntas incluso si no sabes la opción correcta.

Para asistir solo debes reservar tu plaza haciendo clic AQUÍ 

Será una formación de gran interés para todas las enfermeras/os colegiadas que quieran preparar el examen EIR 2022.

Además, al finalizar el webinar se presentará una sorpresa exclusiva para las enfermeras colegiadas.

Reserva de Plaza  https://www.salusplay.com/webinar-eir-intensivo

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.