– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Ets infermer/a assistencial i estàs jubilat/da?

Ets infermer/a assistencial i estàs jubilat/da?
T’interessa donar suport a la Consulta Sanitària de 061/Salut Respon mentre duri la contingència per COVID-19 ?

El SISTEMA D’EMERGÈNCIES MÈDIQUES, a causa de l’increment de trucades relacionades amb la Covid-19, estem cercant Infermers/es assistencials jubilat/des per donar suport al Centre Coordinador Sanitari 061 Salut Respon.

Les teves funcions principals seran:

 • Consulta sanitària, realitzant l’anamnesi dirigida, accedint a la història clínica compartida, establint una orientació sindròmica o determinació del motiu de consulta.
 • Resposta a la demanda amb assignació de recursos i la corresponent prioritat, derivació o consell sanitari.
 • Suport sanitari telefònic fins a l’arribada del recurs, seguiment i finalització de l’incident quan sigui necessari.
 • Resoldre consultes que arriben via 061 pel xat o correu electrònic.
 • Participació en grups de millora i en reunions operatives.

Què necessites:

 • Grau en Infermeria.
 • Estar jubilat/da i tenir 70 anys o menys (*)
 • Experiència laboral en l’àmbit d’atenció primària, CUAP o hospitalari.
 • Coneixement de la Xarxa Sanitària Pública i del desplegament de recursos sanitaris al territori.
(*) Els professionals d’infermeria jubilats, l’edat dels quals sigui igual o inferior a 70 anys, podeu reincorporar-vos de forma voluntària al servei actiu per dur a terme tasques adreçades a la lluita contra la Covid-19 fins al 31 de desembre, d’acord amb la Resolució SLT/2734/2020 i el Reial Decret-llei 8/2021 de 4 de maig, que recull la compatibilitat de la percepció de la pensió de jubilació amb el servei actiu fins aquesta data.

T’oferim:

 • Formació inicial de 6 hores
 • Possibilitat de fer les guàrdies en funció de la teva disponibilitat horària, a diverses sales i espais habilitats

Estàs interessat/da?

 • T’adjuntem informació i tràmits necessaris relacionats amb la compatibilitat de la percepció de la pensió de jubilació, que has d’enviar a [email protected], indicant la referència JUBILATS a l’assumpte de l’e-mail.
 • Omplir el següent formulari https://forms.office.com/r/ykVJaePdb6 indicant la teva disponibilitat de fer guàrdies i a quina de les sales i espais que tenim habilitats.
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.