– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Estrella Martínez, degana del Consell d’Infermeres i vocal de la Junta de CODITA recull el “Premi Especial Què Fem? Coca Cola. Premi d’Honor” 2021

El premi que atorga el suplement d’oci i cultura de La Vanguardia en aquest 2021 és un reconeixement al treball realitzat pels professionals de la salut durant tota la pandèmia, especialment en els primers mesos.

La infermera Estrella Martínez degana del Consell de Col·legis Oficial d’Infermeres de Catalunya (CCIIC) i  vocal de la Junta de Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) va recollir el premi, el passat 1 de juliol en representació de la professió sanitària, i en un acte que es va fer al Xalet de Montjuic de Barcelona acompanyada per la presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) Paola Galbany.

Podeu consultar els premiats a:  https://www.lavanguardia.com/television/20210702/7572733/once-iniciativas-ocio-cultura-pandemia-premios-quefem.html

Foto: © CCIIC, Miquel González – Shooting

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.