Mora: “Esperem que el decret quedi en paper mullat perquè és un retrocés”

Gerard Mora, secretari del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, ha passat aquest dilluns per Carrer Major per parlar sobre el fet que Infermeria deixi de ser un àmbit de coneixement amb el nou Decret d’Ensenyament Universitari i la seva posició contrària així com sobre el nou aixecament de restriccions que han entrat en vigor.

Avui que la prohibició de la limitació de les reunions a 10 persones de diferents bombolles de convivència ha passat de prohibició a recomanació. És una de les mesures de les noves restriccions aprovades pel Procicat que han entrat en vigor aquest dilluns i estaran vigents fins al 5 de juliol.

A la restauració, el nombre màxim de comensals per taula passa a ser de 6 persones a l’interior i 10 en terrasses. Aquesta mitjanit han reobert els locals d’oci nocturn i ja es poden habilitar espais de ball a festes majors o envelats.

Les assemblees d’entitats de base associativa podran tenir reunions d’un màxim de 1.000 persones a l’interior i 3.000 a l’exterior. I entre d’altres mesures, s’elimina també des d’aquest dilluns la limitació de 10 alumnes per aula en les activitats formatives o educatives no reglades presencials i d’esport escolar, i també en el lleure educatiu i inclusiu dirigit a persones amb discapacitat.

Via radio ciutat de Tarragona

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.