Els professionals sanitaris donen suport majoritari al desplegament de la Llei de l’Eutanàsia

Una enquesta realitzada des del Departament de Salut a més de 15.000 professionals de la salut sobre la Llei orgànica de regulació de l’eutanàsia, mostra un suport majoritari per part dels sanitaris al desplegament de la Llei.

De fet, de tot el col·lectiu preguntat, que és en un 81.6% femení, son infermeres un 68.6%, mentre que un 25.4% son professionals de la medicina, i a força distància estan altres professions de l’àmbit de la salut com la psicologia amb un 1.6% dels participants.

L’enquesta pregunta sobre diferents aspectes de la llei de regulació de l’eutanàsia i de la seva afectació en el dia a dia d’aquest professionals.

Podeu consultar l’enquesta i el seus resultats: Enquesta general Enquesta Infermeria

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.