CODITA a favor d’ alliberar les patents de les vacunes contra la COVID19

En el context del debat sobre l’alliberament de les patents de les vacunes contra la COVID19 actual i quan la velocitat de vacunació contra el coronavirus a casa nostra comença a agafar impuls, el Col·legi Oficial d’Infermeres de Tarragona (CODITA) reclama que s’alliberin les patents d’aquestes vacunes.

CODITA recorda que el 75% de les vacunes contra la COVID19 s’han administrat a només 10 països. De fet, els països més rics que conformen el G7 han comprat, ells sols, 1.550 milions de dosis. Això també implica, com afirma l’Aliança People’s Vaccine que 9 de cada 10 països empobrits no tindran accés a la vacuna contra la COVID19 durant tot aquest any 2021.

Des de CODITA recorden quedavant una pandèmia com la que vivim, amb una crisi sanitària sense precedents, és indispensable actuar amb solidaritat, humanitat i de forma global. Per això entenem que cal alliberar aquestes patents per tal que els països amb menys recursos i més pobres puguin accedir també a les vacunes, que ara per ara, són l’única via per fer front a la COVID19”.

“Les infermeres sempre hem defensat una sanitat pública, equitativa, justa i accessible. És per això que creiem necessari fer aquesta crida, per tal de garantir que aquesta vacunes contra la COVID19 arribin de forma equitativa, justa i accessible a tot el mon” conclouen des del Col·legi Oficial d’Infermeres de Tarragona.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.