Libro Blanco: LA TRANSMISIÓN DEL SARS-COV-2 EN AEROSOLES Y SUS MECANISMOS DE PROTECCIÓN

Dentro de las líneas de investigación y divulgación que el Consejo General de Enfermería ha venido desarrollando desde el inicio de la pandemia del Covid-19, una de gran relevancia ha sido el profundizar en la transmisión del SARS-Co V-2 en aerosoles y sus mecanismos de protección.

Este trabajo de investigación ha sido realizado de modo multiprofesional contando con ingenieros del Instituto Nacional de Técnica Aeroespacial (INTA) perteneciente al Ministerio de Defensa, y el equipo técnico de enfermeras del Instituto Español de Investigación Enfermera del Consejo General de Enfermería.

Todo este trabajo ha quedado plasmado en el LIBRO BLANCO: LA TRANSMISIÓN DEL SARS-COV-2 EN AEROSOLES Y SUS MECANISMOS DE PROTECCIÓN que adjuntamos a esta circular, esperando que sea de ayuda para todos los colegiados y grupos de interés.

Libro Blanco en PDF

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.