Remsa cedeix la imatge del seu patrocini del Bàsquet Cantaires Femení al projecte Emma, per a la investigació en el càncer de mama a les Terres de l’Ebre

El logotip de la flamenca del projecte Emma acompanyarà Les Cantaires de bàsquet en els seus partits i entrenaments

La implicació de l’empresa Remsa en projectes d’arreu del territori es fa palesa amb els seus patrocinis a iniciatives i projectes socials i culturals. I, en el marc de la seva acció solidària, Remsa ha escollit el projecte Emma, per la investigació en càncer de mama, perquè sigui el logo d’aquest projecte el que llueixi en el seu lloc, com a entitat patrocinadora del Bàsquet Cantaires Tortosa.

Remsa, amb aquesta iniciativa, vol donar un important impuls al projecte Emma, posant la imatge més coneguda del projecte, el logo de la flamenca del Delta, en diferents espais d’on entrenen i juguen els seus partits de bàsquet l’equip femení del Cantaires. També es modificarà el nom de l’equip, el qual passarà a dir-se oficialment “Projecte Emma Bàsquet Cantaires Femení”. ‘Donar aquesta visibilitat al projecte ajudarà, sens dubte, a què moltes més persones coneguin el projecte i vulguin sumar-s’hi. Aquesta és la nostra aportació: fer més visible un projecte tan important i necessari com és la investigació en càncer de mama; un projecte que s’està desenvolupant a les Terres de l’Ebre i que tindrà una transcendència molt més enllà del nostre territori.’

La vicepresidenta del Club Bàsquet Cantaires, Amparo Cutanda, ha volgut agrair la implicació de REMSA en aquest i altres projectes de l’entitat. “Per nosaltres és tot un orgull poder portar el nom del PROJECTE EMMA. Esperem correspondre amb tots els nostres mitjans disponibles per fer el màxim de difusió, a un públic molt divers incloent als joves, i arribant a l’objectiu final que és aconseguir el finançament d’aquest projecte”.

La presentació de la cessió de patrocini s’ha dut a terme a l’Ajuntament de Tortosa, amb la presència de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, el director general de Remsa Memorial, Fernando Muiño, el president del Bàsquet Cantaires, Joan Reverté, i per part de l’Institut Català de la Salut a les Terres de l’Ebre, el gerent territorial, Carlos Tobar i el coordinador de recerca, Dr. Carlos López.

El projecte Emma, és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l’ICS Terres de l’Ebre. Va començar la seva campanya de presentació el mes de gener, topant-se de ple amb la Covid-19, que va obligar a aturar-la. Tot i això, han estat nombroses les iniciatives que han continuat sorgint per ajudar a Emma, i una d’elles és aquesta de l’empresa Remsa.

El grup d’investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l’Ebre, amb seu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per a conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l’aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos.

El projecte Emma és essencial per continuar desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d’aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.