Projecte IPA.CAT20

La finalitat de l’IPA.CAT20, és conèixer l’opinió que els professionals del sistema de salut tenen sobre aquesta figura infermera. El propòsit de l’estudi és determina els eixos sobre els que caldria actuar per impulsar i donar a conèixer aquesta figura i els seus condicionants.

Els resultats es recolliran en un informe que es compartirà amb els centres i institucions de salut i les organitzacions de professionals sanitaris de Catalunya i òbviament amb el Departament de Salut i les Universitats catalanes.

Actualment estem en la fase de validació del qüestionari que em construït a partir de 26 entrevistes a professionals del sistema de salut. El qüestionari d’opinió, quan estigui validat, el distribuirem quan el comportament de la COVID19 ens ho permet, a través de les directores d’infermeria dels centres.

Hem incorporat aquesta informació a la web de la Càtedra

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.