– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

CODITA fa una crida perquè les infermeres es vacunin de la grip en plena pandèmia per la COVID19

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona demana a les infermeres i a la resta del col·lectiu sanitari que es vacunin de la grip, i es millori així la cobertura vacunal  entre els professionals de la salut.

De fet, la vacunació de la grip entre els professionals sanitaris està entre el 15% i el 25%, un percentatge allunyat de les xifres recomanades per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que demana que la vacunació entre els professionals sanitaris arribi al 75%.

Però a més, enguany encara és més important vacunar-se, donat el context de la COVID19. Així ho expressa la presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, Lluïsa Brull “ és fonamental que aquest any en plena pandèmia per la COVID19 i després de tots els casos de contagis que es van produir entre els professionals sanitaris, tinguem una cura especial. Estem ja immersos en la segona onada i a les portes de la tardor i l’hivern quan més proliferen les malalties respiratòries. És imprescindible que les infermeres i tot el col·lectiu sanitari sigui, enguany, més responsable que mai i es vacuni de la grip”.

Els professionals sanitaris tenen un contacte directe amb els malalts i per tant tenen més probabilitat d’emmalaltir i contagiar-se perquè estan en contacte amb pacients. “Hem de ser molt conscient del paper que ens toca jugar en aquesta època de pandèmica per la COVID19 i fins que no tinguem la vacuna, està clar que totes les mesures preventives son poques: treballar amb EPIS, la mascareta, el rentat de mans, però també, entre les mesures que hem d’assumir com a professionals sanitaris, està vacunar-nos de la grip i evitar emmalaltir” conclou la presidenta de CODITA, Lluïsa Brull.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.