Impacte de la crisi sanitària causada per la COVID-19 en la salut, estils de vida i condicions de treball dels infermers/eres a Catalunya

La Fundació Galatea fa anys que estudia la salut, els estils de vida i condicions de treball de les infermeres de Catalunya com a professionals de la salut.

Per conèixer l’impacte de la crisi sanitària causada per la Covid-19 en aquestes variables, ha elaborat un estudi que ha de permetre la identificació de la problemàtica i necessitats dels professionals de la salut, amb la finalitat de poder facilitar l’accés al millor tractament i suport possible i, alhora, en arribar a la situació post COVID, determinar els elements i dissenyar les polítiques necessàries perquè els professionals de la salut puguin gestionar la seva activitat amb la màxima eficiència.

Des d’un punt de vista de les polítiques públiques, aquest estudi ha de permetre a l’Administració entendre les necessitats del col·lectiu sanitari i, d’aquesta manera, poder dissenyar i implementar polítiques que permetin cobrir les necessitats d’aquest col·lectiu que ha resultat crucial en la gestió diària de la crisi sanitària i social.

L’estudi el realitza la Fundació Galatea, de la qual en formen part en el seu patronat els quatre Col·legis Oficials d’Infermeres/ers de Catalunya, i ha estat dissenyat en col·laboració d’investigadors de IESE, UB i COMB.

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya us encoratja a participar-hi.

Disposeu de l’accés a les enquestes en els links:

Link català

Link castellà

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.