El Consell de Col·legis d’Infermeres de Catalunya tindrà per primera vegada una degana de Terres de l’Ebre

La infermera Estrella Martínez de Terres de l’Ebre, membre de la Junta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) i directora d’infermeria de l’Hospital Verge Cinta de Tortosa, serà la nova Degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya.

Des de la seva constitució, l’any 1983, aquesta és la primera vegada que el Consell tindrà una Degana de la província de Tarragona. Estrella Martínez ocuparà el càrrec durant dos anys, ja que el Consell ha establert que el deganat serà rotatori per tot el territori català i canviarà cada dos anys.

Estrella Martínez és Doctora en Infermeria, Màster en Ciències de la Infermeria i Màster en Gestió de Cures Infermeres. Ha estat infermera d’Urgències, Supervisora d’Urgències i Adjunta en RRHH i Desenvolupament d’Infermeria a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on actualment és la Directora d’Infermeria.  Professora associada a la URV al Campus Terres de l’Ebre des de l’any 2012. Vocal I d’Infermeria de CODITA. Membre del Grup Nacional de Triatge de la SEMES (Sociedad Española de Medicina de Urgencias y Emergencias), Vocal d’Infermeria de la Junta de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.