La Generalitat habilita el tràmit per rebre la paga de la covid-19 a infermeres de centres de serveis socials de caràcter residencial

Es tracta d’un ajut directe per als professionals que han treballat en residències entre l’1 de març i el 31 de maig de 2020

La Generalitat de Catalunya ha publicat la resolució TSF/2193/2020, de 9 de setembre, per la qual s’aprova la convocatòria d’ajut directe en favor de les persones treballadores dels centres proveïdors de serveis socials de caràcter residencial, que han exercit entre l’1 de març i el 31 de maig de 2020.

La tramitació de l’ajut es pot fer des de les 8 h 14 de setembre fins a les 15 h del 14 d’octubre de 2020.

Per poder fer el tràmit s’ha de demanar prèviament a l’empresa on s’ha treballat durant el període de la pandèmia un certificat de serveis prestats, emplenant el certificat acreditatiu de temps treballat (cal obrir-lo amb Internet Explorer).

Per poder fer el tràmit, cal disposar de signatura digital.

Més informació: tràmit d’ajut a persones treballadores de centres residencials.

Fotografia: Banc d’Imatges Infermeres. Ariadna Creus i Àngel Garcia.
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.