Els col·legis professionals d’infermeria reben el Premi d’Honor de Solidaritat Talent Cambra 2020

Aquest premi, que concedeix la Cambra de Comerç de Barcelona i la Welcome Talent Society, vol posar en valor a tots i totes les professionals sanitàries que van treballar incansablement durant la crisi de la Covid-19 però alhora vol ser  també un reconeixement a la seva tasca diària de cura i atenció a les persones.

De fet, aquest serà un guardó ex-aqueo amb un altre col·lectiu que serà anunciat properament. En aquest context, la vocal del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, en representació de les més de 50.000 professionals d’infermeria col·legiats, ha parlar amb El Nacional per valorar aquest guardó.

https://www.elnacional.cat/ca/branded/estrella-martinez-la-gent-cura-mateix_525741_102.html

Els premis Talent Cambra arriben enguany a la seva sisena edició, i es lliuren en la gala  La nit del Talent que aquest any encara no té data de celebració. El premi té 9 categories: coneixement i economia, comerç i turisme, industria i mon digital, salut i sostenibilitat, Welcome Talent, Ambaixador de Talent, Humanisme, Solidaritat i Mecenatge.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.