Como acceder a SalusOne Premium al estar colegiado en el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona

QUE ES SALUSONE PREMIUM

Con SalusOne podrás:

  • Resolver todas las dudasque te surjan en tu trabajo como enfermera.
  • Realizar 1 curso al mes de entre los 67 Cursos de Formación Continuadaactualmente disponibles con Acreditación CFC.
  • Acceder a numerosas herramientas clínicas, ebooks, webinars y a una completa Biblioteca Audiovisual.
  • Aprender driamente mediante píldoras audiovisuales sobre los temas que le interesen e invirtiendo solo 5 minutos al día.

TIPOS DE ACCESO A SALUSONE PREMIUM

El acceso a SalusOne Premium está disponible a través de:

1ª OPCIÓN ACCESO – NO TE HAS REGISTRADO PREVIAMENTE EN SALUSONE o SALUSPLAY

Si es no te has registrado previamente en SalusOne o SalusPlay, lo primero que debes hacer es registrarte.

  1. Entra en www.salusone.app
  2. Pincha en el botón azul REGÍSTRATE

  1. Introduce tus datos personales, selecciona Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona y haz click en el botón VALIDAR PREMIUM y despues al botón CONTINUAR

2ª OPCIÓN ACCESO – YA ESTÁS REGISTRADO EN SALUSONE

Si ya estás registrado previamente en SalusOne o SalusPlay, solo tienes que validar que eres PREMIUM.

  1. Entra en tu PERFIL de SalusOne

  1. Hacer click en la sección ORGANIZACIONES

  1. Seleccionar el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, cumplimentar todos los datos y pinchar en VALIDAR PREMIUM

CURSOS DE FORMACIÓN CONTINUADA

Todas las enfermeras colegiadas en el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, podreis comenzar a través de la web de  SalusOne en cualquier momento y de manera gratuita, 1 curso al mes a elegir entre los siguientes 67 cursos de formación continuada con acreditación CFC:

Enfermedades Infecciosas:

Gestión y Liderazgo:

Urgencias y Emergencias:

Salud Digital:

Metodología de la Investigación:

Enfermería Basada en Evidencias:

Farmacología:

Productos Sanitarios:

Metodología y Terminología Enfermera NANDA-NOC-NIC:

Seguridad del Paciente:

Puedes acceder a SalusOne tanto desde la Web de SalusOne, como a la App de SalusOne Enfermeria para Android o la App de SalusOne Enfermería para Apple.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.