Dia Internacional de la Infermeria 2020

Benvolguda companya,

En primer lloc vull fer-te arribar el meu agraïment, així com de tots els membres de la junta de govern i de l’equip del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermeres de Tarragona pel teu esforç i dedicació en aquesta crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Som conscients de l’esforç dut a terme per les infermeres tarragonines, del treball que estem fent, tot i les condicions, de les pèrdues personals i de l’impacte emocional, en alguns casos de la malaltia.

Tot i les adversitats volem celebrar el dia de la infermeria emmarcat amb la campanya Nursing Now que té per objectiu posicionar la professió infermera allà on ha d’estar i apoderar les infermeres per liderar els reptes de salut del segle XXI. També, vol impulsar l’excel·lència, i posar al centre les cures infermeres com a instruments per a la millora de la salut de la població i la disminució de les desigualtats.

Des del confinament i per celebrar aquest dia, et volem fer arribar una làmina amb l’obra que l’artista Ignasi Blanch ha creat per homenatjar a les infermeres de Tarragona, amb el suport de la nostra entitat.

Ignasi Blanch, artista ebrenc, (Roquetes, 1964) és un l·lustrador català. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, va viure a Berlín on s’especialitzà en tècniques d’impressió i gravat. Durant la caiguda de Berlin, fou escollit com a únic representant d’Espanya en el projecte internacional East Side Gallery. El 2013, Ignasi Blanch va dirigir el projecte “Centres mèdics il·lustrats”, una proposta de l’Institut Català de la Salut i de la Diputació de Barcelona, per decorar totes les consultes, sales d’espera i passadissos de 2 plantes de pediatria dels Caps de la Guineueta i el Besòs, hi van participar trenta-cinc il·lustradors (tots alumnes i antics alumnes de l’Ignasi Blanch a l’Escola de la dona). El 2018 va publicar un llibre amb l’actriu Olivia Newton-John, LIV On, un treball conjunt en benefici de la recerca contra el càncer.

Aprofito per recordar-te que des de CODITA continuem treballant per garantir unes condicions òptimes de treball de les infermeres i per tal de visibilitzar la nostra professió.

A la web https://www.codita.org/covid19/ trobaràs un recull de totes les activitats que estem duent a terme així com el serveis d’atenció i suport als col·legiats.

Esperem que, quan aquesta crisi acabi, ens puguem retrobar, reprendre les activitats i podernos abraçar en persona.

Una vegada més moltes gràcies!!!!

Rep una salutació

Lluïsa Brull Gibert
Presidenta

12 de maig del  2020

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.